Tips og anbefalinger til korrekt brug og sikkerhed ved brug af en natlampe

Natlyset er strømmet ind i hver familie, især familier med små børn, dette er en nødvendighed, det er fordi midt om natten at skifte babyens bleer, amning og så videre for at bruge til denne natlampe.Så hvad er den korrekte måde at bruge et natlys på, og hvad er forholdsreglerne for at bruge et natlys?
1. Lys
Når vi køber en natlampe, skal vi ikke kun se på udseendet, men forsøge at vælge et lys, der er blødt eller mørkt, for direkte at mindske irritationen af ​​babyens øjne.

2. Beliggenhed
Normalt placeres natlyset så vidt muligt under bordet eller under sengen, for at forhindre, at lyset bliver rettet mod barnets øjne.

3. Tid
Når vi bruger natlyset, prøv at gøre, når det er tændt, når det er slukket, for at undgå hele natten på natlyset, hvis der er en baby, der ikke tilpasser sig sagen, er vi nødt til at få babyen til at sove efter natlyset slukket , så barnet til at udvikle en god søvn.

Når vi vælger et natlys, er strømvalget meget vigtigt, det anbefales, at effekten af ​​det brugte natlys ikke overstiger 8W, og også har en lyskilde på justeringsfunktionen, så du nemt kan justere intensiteten af lyskilden ved brug.Placeringen af ​​natlyset skal normalt være under sengens vandrette højde, så lyset ikke skinner direkte på barnets ansigt, hvilket skaber et svagt lys, der også direkte kan reducere påvirkningen af ​​babys søvn.
Vi vil dog gerne minde om at slukke for alle lyskilder i rummet, når barnet sover, også natlyset, så barnet kan få for vane at sove i mørke, og hvis nogle børn er vant til at få op midt om natten for at gå på toilettet, vend natlyset til en dæmpere lyskilde.


Indlægstid: Jul-07-2023